Drengene

Drengene

fredag den 14. september 2012

om at erkende man ikke er superwoman

Jeg har virkelig travlt og er virkelig presset, jeg må erkende at hvis jeg nogensinde har følt mig presset/stresset før har  det været min tro at jeg virkelig var det, men nu hvor jeg er blevet voksen tror jeg at jeg er ved at forstå hvad det egentlig vil sige at være presset er.

Når man går i gymnasiet, og man måske har et fritidsjob ved siden af, som måske er i fakta, hvor måske egentlig får arbejdet rigtig mange timer, måske egentlig flere end man burde, så tror man at man stresset når ens eksaminer kommer tættere på, ens mest brugte ord er uden tvivl: ''JEG ER SÅ TRÆT''.
Men man ved ikke hvad træt er, man tror man er træt hvis man kun har sovet 5 timer om natten, man er ikke træt, muligvis lidt søvnig, men nej jeg  var ikke TRÆT.
Man er træt når man sover 3 timer i siddende stilling med ens guldklump på maven fordi det åbenbart er det eneste der skaber nogenlunde friluftveje for skatten, så han  i det mindste kun vågner hver 8 min og er ulykkelig og hoster. Man er træt når man skal sidde at læse om aften, skrive opgaver og hvis man finder et hul får læst lidt på sin teori.

Jeg har spændt mig selv hårdt for, nok også for hårdt... jeg må erkende at de fortællinger jeg skulle have skrevet ikke når at blive færdige, det er virkelig surt for jeg brænder for mine fortællinger, men tiden er bare ikke nu..  tiden skal nok komme, men lige numå jeg erkende at jeg ikke er superwoman og jeg skal til at lære at prioritere.

Jeg fylder mit liv med alt det gode, min søn, min uddannelse, min mand, mine venner og mit kørekort, det er livsglæde for migat beskæftige mig med de ting, men nogle gange skal man også prioritere i de gode ting for at man kan nyde tingene fuldt ud <3
Så i alder af 20 år skal jeg til at lære at prioritere <3 ..

- ....muff...

2 kommentarer:

  1. åh hvor jeg dog kender det, det med at tro man havde travlt inden man fik en lille. Puh, gang da lige det med 20 når man så også har en lille der skal uderholdes, elskes, puttes med OG holder en vågen hele natten. Træt har ligesom fået en helt anden betydning pludselig ;)

    www.voresmini.blogspot.com

    SvarSlet
  2. ja lige på det punkt er man blevet væsentlig klogere, men det kan man ikke forklare til nogen der ikke har børn, det kunne man hellere ikke til mig ;))
    Men er da glad for at høre jeg ikke er alene om at være SÅ træt ;)

    SvarSlet