Drengene

Drengene

fredag den 3. august 2012

Fisen på sommerferie i præstø

mhm .. is i Præstø
Fisens far har haft i 3uger, øv .. det betyder nemlig at han skal tilbage på arbejde :(  - Fisen og jeg kunne ellers godt vænne os til den luksus det er at have farmand hjemme!
Nå, men vi har brugt det meste af ferien inddøre, fordi vejret rent ud sagt har været noget lort. Men i den sidste uge af fars ferie tog vi til Sjælland/Præstø for at besøge Fisens familie.
Det var et rigtig dejligt besøg, det var virkelig skønt at være sammen med vores familie derover som vi ikke ser så tit, afstanden og økonomi gør desværre at vi ikke ser hinanden så ofte som vi gerne ville.
At Fisen er stor gik for alvor op for mig da fætter malthe fra dec. 10 kunne hoppe i noget af Fisens tøj, det stumpede lidt (bukserne altså) men det var godt nok ikke meget!
Fisen tog et ordentlig fald ned af sengen :(
åh åh man piller ved alt det man ikke må!
Han er blevet så dygtig nu, og står ofte på alle 4 og rokker, men teknikken har han dog ikke regnet ud endnu :) .. så møffer han sig da bare over hele gulvet.
Lækkermås 6,5 mdr, 75,5 cm og 9 kg!



mhm! millionbøf er lige fisen!
Der til er vi begyndt at kunne skimte 2 små tænder i undermunden på ham! - NØJ hvor bliver han altså bare kæmpe stor nu!

GOD SOMMER.
Lillefisen&Muff.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar