Drengene

Drengene

mandag den 5. november 2012

Om at hjemmestudere, være mor, om veninder, og om selverkendelse

Det er drøjt på bloggen pt, det har det egentlig været siden jeg begyndte at studere, det skal der gøres noget ved! Jeg elsker at blogge, det er blevet et fristed for mig og mine tanker, det var ellers ikke det der var meningen men sådan blev det.
Jeg er nu færdig med første modul som socialrådgiver og afleverede eksamensprojekt i torsdags, det har været en sej omgang fordi bis har været syg i 2 måneder med hhv. astmatisk bronkitis og mellemørebetændelse (MØB), det burde ikke have taget SÅ lang tid for lægerne at hjælpe Bis, og det sidste ord i den sag er ikke sagt!- så bliver jeg sgu en arrig lille satan når det gælder mit barn.
Men ikke nok med Bissens konstante sygdom har jeg også fuld tryk på det kørekort! - Jeg VIL være færdig inden sneen kommer.
Det er en rigtig spændene uddannelse jeg har gang i og jeg kan mærke jeg brænder for det. Det er et job hvor jeg skal bruge psykologien som jeg brænder for rigtig meget. Det er derfor også tvingende nødvendighed at jeg arbejde med mig selv også, og det er i den forbindelse at jeg har valgt at starte i noget gruppeterapi med andre børn af alkoholiker. Jeg har brug for at for bearbejdet nogle af alle de svigt jeg har lidt og ikke mindst få gjort noget ved den vrede jeg føler overfor min mor.