Drengene

Drengene

tirsdag den 17. juli 2012

6 mdrs update



han øver sig og øver sig, det har ellers stået stille i et stykke tid med hans forsøg på at kravle, han har været meget optaget af hans fin motorik for tiden. Men nu er der altså kommet gang  i det igen!
Hvilket så også resultere i at bisen er skide sur 60% af tiden fordi det ikke liiiige går som det skal.

Så var det jo også den 14 Juli at Tristan blev 6 mdr. det er altså en mærkelig følelse at tænke på at han nu er tættere på at være et år, end at han er nyfødt.. på en måde følelse det max som 3 mdr siden jeg har født ham på den anden side føles det som at han har været her altid ... jeg kan i hvertfald ikke forstille mig et liv uden ham. Det er klart den bedste beslutning jeg har taget i mit liv <3 ..
Dem jeg kender der ikke har børn hader når jeg siger det, men ens liv får altså bare en helt anden betydning og værdi når man først har været så heldig at sætte sådan en smuk skabning i verden.. Det gør mig stolt og tårevædet at tænke på at det er min og Nicklas' kærlighed der har skabt noget så fuldendt.  - og ikke mindst synes jeg min krop er utrolig fordi den har kunne skabe noget så perfekt..

Alting er blevet lettere nu, ikke kun fordi vi har fået 100% styr på rutinerne men også fordi jeg kender mig selv som mor nu, jeg bliver ikke længere i tvivl om det jeg gør er rigtigt, for jeg VED det vi gør er rigtigt for Tristan.. Jeg er sikker i de ting jeg gør og hviler virkelig i at være mor, og det smitter af på Tristan. <3
Bisen er også en nem dreng, vi kan have ham med overalt og han bliver ikke let overstimuleret, og er ikke bange for noget som helst.
Det er også derfor jeg nu har taget mod til mig, og har sagt jeg er klar til at tage på mini-ferie på Sjælland hos Fisen's farfar og bedste. - jeg har ellers haft frygtet det, for hvad med at have vores ting med frem og tilbage?  hvad med flasker om natten osv.
Men nu er vi klar, og vi glæder os! - og jeg ved at Fisen's far glæder sig til at have sin søn med sig ''hjem'' <3 ..

- nå det blev da vidst lidt langt? .. Nå, men god uge til jer andre.

Lillefisen&Muff

fredag den 6. juli 2012

UDBRYDER KONGEN OG SOMMERVEJR

 nyder det gode vejr udenfor, det her blev også ugen hvor fisen for første gang følte græs.
 Fisen der sidder op i barnevognen efter en tur hjemme ved Sebastian.
BEMÆRK! Fisen har fået barnevognssele på, fordi udbryder kongen lå med et ben ude af barnevognen i starten af ugen ;)



Zuka nyder også det gode vejr. <3
Fisen/Bisen og jeg har haft en ganske afslappet uge hvor vi har gået mange tur i barnevognen, det nyeste nye er nemlig at sidde op i barnevognen, hold nu maule hvor tiden går stærkt, nogen kan måske huske at jeg en gang i feb-marts tror jeg, at jeg var ude på en gåtur med min veninde Line og hendes søn Elias hvor han sad op i barnevognen, kan huske at jeg tænkte Elias var så stor i forhold til Fisen, men se hvor stærkt tiden er gået.
Ellers har vi været hjemme ved Sebastian at lege (jeg har ikke noget billede da jeg ikke har spurgt sebastians mor om lov) Sebastian er Fisen nye rigtige gode kammerat. Susie (Sebastians mor) og jeg sørger for de ser hinanden et par gange i ugen, for hvis jeg kommer ind på den nye uddannelse skal Susie passe Fisen 3. fredage fra 9-12.30 cirka, mens jeg passer min skole.
Angående det, har jeg lige været inde på digitalpladsanvisning og tjekke, Fisen står nu nummer 7 til sin vuggestueplads! - vi lagde ud som nr. 37! det bliver så godt for ham, det er virkelig god og næsten helt ny integreret institution.
Vi havde mødregruppen på besøg her igår, Fisen mor synes det var en smule stressende og havde fist rundt dagen i forvejen og gjort rent samt bagt, men hvorfor gør man egentlig det? - jeg kender jo de herlig kvinder og ved at de også er mødre, og at nullermændene ikke altid kommer i første række ;) .. måtte sgu grine lidt af mig selv bagefter. jeg er stadigvæk perfektionist til fingre spidserne. :)
Vi fik i øvrigt en mega lækker kage, det var som en stor chokolade brownie  med hindbær indeni, MUMS ;) ..
Imorgen skal vi være sammen med Fisens farmor og grille, jeg glæder mig allerede meget.

God weekend fra Lillefisen & Muff.

søndag den 1. juli 2012

Fisens uge

Fisen der sover i bowlinghallen.

Fisen der er frisk oppe ved famse

Forældrene til studenterfest ved Frederik.
Vi har haft en rigtig dejlig uge, mandag havde vi slap af dag, tirsdag var vi ude at svømme med Camilla og hendes dejlige Liva der også er fra januar, onsdag var vi sammen med Susie og hendes smækre Sebastian, hvorefter farmor kom og hentede Fisen så Fisens far og jeg kunne tage til studenterfest hos Frederik.
Fisen opførte sig som altid eksemplarisk hos farmor, og kom først hjem kl 14.30 torsdag så jeg fik sovet længe og gjort rent! - dejligt!
Fredag var vi ude at bowle med mine brødre og tante Rikke.
Fisen var bare super dygtig til at være med og ikke mindst til at håndtere larmen, Fisen tog nemlig en lur inden midt i bowlinghallen i sin voksi! - han er sgu så nem! <3
Lørdag havde vi bare slap af familiedag og det samme idag. Fisen og jeg går og tæller ned 5 arbejdsdage så har far 3 ugers ferie! .. årh det glæder vi os til, og bagefter skal han i skole, det bliver super lækkert for os alle sammen.

Nedfældet af Lillefisen&Muff.