Drengene

Drengene

søndag den 24. juni 2012

FANTASTISKE FISEN!

For tredje gang i den her weekend var Fisen oppe på alle 4! det er stadigvæk kort tid af gangen(! meget kort) men mor er godt nok stolt! - Jeg skal nok forsøge om ikke jeg kan fange det på billede til bloggen :)

Fisen har været ude at shoppe idag, og hev selv denne her rangle ned fra hylden og nægtede at slippe den igen, puha man er godt nok blevet selvstændig!

lørdag den 23. juni 2012

BEDSTEVENNER


Det her indlæg skal handle om venner, de bedste af slagsen! både for Fisen, Nicklas og jeg.
Vi er kommet hjem fra Århus for et par timer siden Fisen er blevet puttet og sover trygt.
Men det har også været et godt døgnstid i Århus. Vi ankom ved en 16.30 tiden hvor efter at unger fik lidt af Silles ''biksemad'' til aftensmad, vi andre fik henholdsvis Silles lækre gryderet og Mikkels super sunde og sprøde burgere, Sille og Mikkel havde nemlig ikke kunne blive enige om hvad i skulle have så de havde lavet en konkurrence om hvem der lavede det bedste, det er bare typisk de to ;) <3
Så lå ungerne og legede lidt, da det skete .. det Fisen har arbejdet på SÅ længe, været SÅ frustreret over, og svedt samt hylet for skulle lykkedes ..  - han kom op på alle fire! hvor var det vildt at se!!! Det var kun Sille og jeg der nåede at se det, men hvor var det dejligt at dele det med en der virkelig kan sætte sig ind i hvor stort det var for en! - og her til aften gjorde han det igen! - det går rigtig stærkt nu!
Nå, men ungerne blev puttet hvorefter Sille og jeg havde mor-tid med at tage sol mens mændene stod for at få helt ro på ungerne, det var så lækkert at have noget girltime! :)
Senere på aften så vi film, indtil Sille og jeg blev for trætte. Desværre sov Fisen rigtig rigtig dårligt, tror det var fordi han ikke længere er vant til vi ligger i samme værelse, så vi har rigtig forstyrret hinanden s:
Næsten morgen til Sille, Boahmissen, Fisen og jeg i svømmehal, neeej hvor de elskede det! Fisen gik helt amok over at have Boahmissen med så benene stod ikke stille et sekund.
Efter at have brugt lidt pengene i Århus tog vi hjem og hyggede mens drengene sov - eller vi vuggede på skift.
Mændene havde rigtig hygget sig, så Nicklas var næsten ikke til at få med hjem igen.

Det har været et rigtig dejligt døgn i Århus som altid, men det har været ekstra dejligt fordi drengene nu er begyndt at blive bevidste på hinanden, faktisk får de glæde af hinanden og bruger spejlingen rigtig meget.
Det har ogå været et herligt døgn fordi vi voksne har været samlet, vi nyder virkelig at være sammen med Sille og Mikkel. <3



Nedkræset af Lillefisen&(nok mest)Muff.

fredag den 22. juni 2012

Fisen skal hjem til Århus.


PUUUUUUHA den møg vaccine rev godt nok tænder ud, hen på eftermiddagen/aften fik Fisen en kæmpe stigning i sin feber meget hurtigt, han var simpelthen så pyller og sur! Han havde det godt nok skidt og med en feber på 39,8 røg han i mors og fars seng at sove.
Vi havde en møg nat, eller rettere Fisen og jeg havde en møg nat for far sov trygt fra det hele, hver 1,5 time vågnede Fisen op i et skrig og tog så 45 min at få til at sove igen.
Både Onsdag og  torsdag var han småt spisende, det er først rigtig kommet igen idag da der blev serveret nyt og spændene grød. GODT at der er længe til den næste vaccine så mor her kan nå at glemme hvordan det er, for moderhjertet har svært ved at bære det.

NÅ, men til den gode nyhed! Vi skal hjem til Århus, eller hjem .. vores hjem er jo i Børkop, men vores andet hjem Fisen og jeg ;) .. Vi skal op til Boahmissen, Sille og Mikkel, og når ja så far fået lov at komme med! :D
Jeg er simpelthen blevet så glad for Århus, det er nok at en del af alle de dejlig mennesker der fylder så meget i Fisens og mit liv kommer deroppe fra.
Sille er blevet en fantastisk veninde for mig som jeg deler alt med, og drengene, ja de har bare allerede nu så meget glæde af hinanden.
Jeg føler mig utrolig velsignet over at vi har så mange dejlig mennesker omkring os som vi deler og fylder vores liv med! - et stort knus til jer alle, også jer der gemmer jer bag skærmene! <3

Nu vil jeg pakke færdig! - God weekend til jer alle fra:
                                                               Lillefisen&Muff.

onsdag den 20. juni 2012

KÆMPEFISEN !

Glad Lillefis inden vaccinen.
Idag skulle Lillefisen til 5 måneders undersøgelse samt vaccination, det skulle han ved vores nye læge eftersom at vi er flyttet. Fisen faldt selvfølgelig i søvn 3 min inden vi ankom til den nye læge (TYPISK)
Men vågnede da op og fik charmeret hele venteværelset!
Fisens nye læge er en ung sød pige (!) hvordan hun har kunne nå at uddanne sig til læge og stadigvæk have den alder er mig en gåde.
Fisen tog stikkene i stiv arm og sagde ikke så meget som et lille klynk! - han er altså en SEJ gut! <3

* 5 MÅNEDERS STATUS * - 8,2 KG OG 73 CM LANG!

Mors store dreng, jeg kan slet ikke begribe hvor min lille baby er blevet af, mit maveskind har ingen gang trukket sig ordentlig sammen og Fisen har allerede mere end fordoblet sin fødselsvægt og er vokset 21 cm siden sin fødsel. 




Det er utroligt hvad menneskekroppen er i stand til.

Lige nu ligger KÆMPEFISEN bare og sove i sin barnevogn, så det bliver spændene at se hvordan han reagere på vaccinen.

Mvh. KÆMPEFISEN&Muff.

mandag den 18. juni 2012

Billederne som lovet



 Så kom billederne fra fødselsdagen, desværre har jeg ikke rigtig nogle billeder af Fisens morfar da det var ham der gik bag kameraet.



- De 3 bedstemødre ;)
unge og smukke ser de jo ud, det ser dog ud som om Fisen har fået øje på Zuka på gulvet.



-Fisen og farfar fanget i en hyggestund 



-Fisens farmor, faster og far <3 




-fødselsdags hunden Zuka nød opmærksomheden. 





- Vil du også smage morfar?

lørdag den 16. juni 2012

Lillefisen går undercover!

eller under cover og under cover .. men Lillefisens' far og jeg har i hvert fald bestemt os for at låse bloggen, det skyldes at vi gerne vil kunne styre hvem der læser bloggen.

Der har været MEGET stille på bloggen efter vi er flyttet, men det er altså fordi vi først har fået internet idag!
Ja, det lyder utroligt men jeg har faktisk klaret mig uden tv og net i snart en måned.

Idag har vi haft en rigtig dejlig dag, Lillefisens' far og jeg er næsten lige blevet 20 begge to, så vi holdte kææææææææmpe fest, eller det vil sige at Fisens bedsteforældre , faster, moster + onkel A&G var her.
Det var super hyggeligt især fordi vi ikke rigtig har set nogen af dem siden dåben.
Det var en dejlig dag, g jeg tror Fisen fik sørget for alle hans bedsteforældre fik lange abearme, den nye yndlings beskæftigelse er nemlig at hoppe! og når nu man er født uden balancenerve er det jo en fordel at blive holdt ;) - så var det godt Fisen havde charmen iorden, og fik bedsteforældrene til at holde på skift!
Jeg har desværre ikke nogle billeder fra idag, jeg åber dog at få lidt af  Fisens morfar her en af dagene, så i må nøjes med et ældre billede :)

Knus fra Lillefisen&Muff