Drengene

Drengene

torsdag den 31. maj 2012

Da fisen helt glemte

At vågne om natten! Yes i læste rigtigt, i nat sov Fisen fra 19 til 07! Jeg vågnede kl. 05 total forvirret og udhvilet! :D den sidste uges tid har han ellers været oppe hver 2 time, så trængte dælme til det!

Det vil nu ikke gøre fisens mor noget at han fik dårlig hukommelse og glemte det igen i nat :-D


Published with Blogger-droid v2.0.4

onsdag den 23. maj 2012

det lille hus på brandtlundmark!

Stilhed, er vidst det man kan kalde det der er foregået her på bloggen på det seneste, og det beklager Lillefisen og jeg :(

Vi har haft enormt travlt med at flytte i vores nye hus, så det er næsten al vores tid gået med! Samt rengøring af den gamle lejlighed ( knap så fedt i de her dage med hedebølge!)

MEN! .. Nu ser det ud til vi er ved at være bare nogenlunde på plads, og som forsmag er der lige lidt billeder af Lillefisens værelse, som han i øvrigt er begyndt at sove helt selv på! .. Og han er bare dygtig, i nat sov han igennem fra 20-06.45! Mors superbaby!

Nå, men det bliver alt fra det lille hus på brandtlundmark for denne gang, men der skal nok blive tid til at blogge igen, for nu hvor fisen kan stå ude er han endelig begyndt at sove længere end 45 min!

mange knus fra Lillefisen&Muff


Published with Blogger-droid v2.0.4

lørdag den 12. maj 2012

Fisen&Boahmissen på eventyr

Så er det lørdag, der er desværre lidt stille på bloggen, men hold nu op hvor jeg også synes der er gang i os hele tiden.
Onsdag var en rigtig dum dag for Fisen, hvor han bare var godt gammelmands sur! :( .. nå, men det er vi andre jo også en gang imellem, men derfor behøver han altså ikke give sin mor grå hår!
Torsdag, tidlig morgen satte vi kursen mod Århus, Århus som efterhånden er blevet en by jeg har varme følelser for, måske er det fordi at rigtig mange af de mennesker jeg holder af befinder sig deroppe? .. Jeg burde få gang i det kørekort snart!
Nå, men vi var ved Sille cirka 11.30 - og Fisen tog sgu en ordentlig skraber i barnevognen på 2 en halv time. :O
Nå, men så var der ellers gensynsglæde så det batter, Boahmissen smilede over hele 5øren da han så Fisen, som egentlig bare havde mest travlt med at æde Boahmissens arm .. SUK som alt dog skal ind i den mund.
Lidt efter kom resten af dejlige mødre fra min terminsgruppe, fantastisk endelig at få sat nogle ansigter på de mennesker man har delt så meget med..
Snakken gik fra start til slut, der var vidst ikke mange sekunders stilhed, og hvis der var så var der hurtigt en baby der skulle sørger for det fik en ende ;)
Decibels var høje, og jeg tror Fisens far satte pris på det ikke var hjemme i vores lille lejlighed det forgik.
Da alle mødrene og deres fantastiske babyer tog hjem, putte Sille og jeg ungerne.. Men Fisen og Boahmissen havde dælme ikke tænkt sig bare at overgive sig, sådan et par krudtugler mener nemlig ikke søvn er en nødvendighed, så Sille og jeg rendte lidt på skift en til den ene og den anden, omkring 20.30 havde vi ro, og så stod den ellers på pizza, sodavand og masser af tøsesnak, jeg elsker aftnerne med Sille når ungerne først sover, så får jeg helt lov til bare at være Nanna der fjoller og griner, dog med det forbehold at babyalarmen er lige ved siden af, og kan kalde en tilbage til virkeligheden hvert øjeblik, og helst når man lige er på vej ud og tisse ;)



Da vi gik til ro, tog jeg Fisen tæt indtil mig, hvor han sov på mit bryst som da han var helt lille, puha, der tror jeg nok jeg blev rørt og sugede ''al babysaften ud af ham'' :D .. Tænk sig hvor stærkt det går, Fisen er nu oppe på 2 måltider grød om dagen!
Nå, næste morgen var der dømt glade unger og morgen rundstykker, hvor Fisen brugte sine bedste scoretricks på Sille :D .. hvad skal det ikke ende med den dreng? ;)
Fisen far kom og hentede os i farmors bil, den var godt nok pakket med vogn og det hele! - så gik turen til Ikea og Ilva for at bestille seng og madrasser :)
Og nu står det på at pakke flyttekasser .. ja som altid har vi travlt!

Mvh Fisen og Muff.

mandag den 7. maj 2012

Da Lillefisen holdte nattøjsdag!

Efter en virkelig travl tid med barnedåb, konfirmationer og snart flytning, trængte Fisen til en nattøjsdag, eller måske var det egentlig mest mor ;)
Vi har haft nogle gode solrige dage efter Fisens badefest med præsten (selvfølgelig først efter dåben)
Men det har vi altså allesammen nydt helt vildt, for far havde nemlig fri i torsdags ;) !



GOD UGE TIL JER ALLESAMMEN, FRA LILLEFISEN&MUFF!

onsdag den 2. maj 2012

Da Lillefisen blev vasket af præsten.

Lillefisens far og jeg fandt det åbenbart nødvendigt at han blev vasket lidt i det hellig vand ..
Fisen klarede det bare så godt i kirken, han sov så sødt i hans gudmors arme under hele vaskeriet, det var først bagefter, da der blev råbt ''AAAAAAAMEN'' at Lillefisen vågnede op til dåd, og så måtte mor ellers underholde med svingture i luften, den stakkels gammel dåbskjole på over 100 år. men den overlevede da.
Bagefter stod den på lidt fadder billeder i kirken samt forældre billeder, igen opførte Lillefisen sig til ug.
Så kørte vi ud til festen der lå laaaaaaaangt ud på landet, hvo vi holdte fest med 38 mennesker. Lillefisen's onkel M havde lavet maden, og det smagte skønt! Lillefisens farfar holdte en smuk tale, og alt i alt havde vi en skøn dag, med alle de mennesker vi elsker.
Behøver jeg sige Lillefisen lavede den helt store høst?















Der er lidt billeder fra dagen her :)- ved ikke hvorfor blogger ligger billederne så rodet, det er lavet fra mobil, håber i overlever ;)